Купити вишиванку безпосередньо від майстрині з Коломиї. Чоловічі вишиванки - Жіночі вишиванки - Дитячі вишиванки - Рушники - Аксесуари до вишиванок

Інтернет-магазин вишиванок від майстрині Галини Михайлюк

Бажаєте купити вишиванку? Тоді ви там де потрібно. Увага! Діють ЗНИЖКИ на вишиванки!!!.

Skype: galyna0102_office.orgflora@gmail.com

(067)360-88-72 з 9 до 20

(068)004-89-17, (093)805-36-02_



Якісні тканини для вишивання – якісна вишивка.


Якісні тканини для вишивання – якісна вишивка.

Ми виготовляємо натуральні тканини для вишивання з 1990-го. Це те, що ми вміємо робити добре. На своєму виробництві використовуємо лише натуральні, природні матеріали, бо знаємо – якщо тканина хороша, то й одяг, що з неї пошиють, буде носитись довго.
Наша фірма ніколи не зупинялась в своєму прагненні бути попереду. Пройшли роки, тепер власне виробництво дає можливість виробляти великі партії тканини для вишивки та продавати їх по всій Україні і навіть закордон. Всі, хто з нами співпрацюють, задоволені асортиментом та якістю, бо отримують найкращі тканини від виробника. Ми йдемо назустріч людям та реалізовуємо великі партії своєї продукції за доступними цінами. Умови співпраці обумовлюються індивідуально.
Тканину важко зрозуміти словами. Її хочеться побачити. Саме тому в нас є розділ інтернет-магазину, де кожен охочий може побачити нашу продукцію на власні очі. Вас цікавить вишивка хрестиком? Привітні можна побачити домоткані тканини для вишивання, нитки для вишивання, рушникове та домоткане полотна, з якими Ваша праця перетвориться на задоволення.
Ми виробляємо якісну тканину, все решта – у Ваших руках! 



Бісерне полотно












Немає коментарів:

Дописати коментар